Blog

IN: 2008-2020 shume a po?

IN: 2008-2020 shume a po? 150 150 Hoja

2008-2020 shume a po? 2008-2020 shume a po? qaq me ka zgjat baçellori me kry qe u dasht me u kry per 3 vjet amo a di çka? asnje dite,…

read more

IN: Strategji Dekonstruktive

IN: Strategji Dekonstruktive 150 150 Hoja

Strategji Dekonstruktive Një strategji që po përdoret jashtëzakonisht shumë, është krijimi i një mjedisi të kontrolluar, në të cilin nuk ka vend autenticiteti, kritika, konfrontimi i argumenteve, dhe e verteta.…

read more

Liderët më të mirë kanë një energji pozitive ngjitëse

Liderët më të mirë kanë një energji pozitive ngjitëse 1200 675 Hoja

Liderët më të mirë kanë një energji pozitive ngjitëse Pandemia ka bërë një dëm të madh në mirëqenien dhe energjinë e shumë njerëzve. Liderët me energji pozitive janë më të…

read more

Si të diskutoni me respekt për çështjet kontestuese në punë

Si të diskutoni me respekt për çështjet kontestuese në punë 1200 675 Hoja

Si të diskutoni me respekt për çështjet kontestuese në punë Një studim i kohëve të fundit tregon se njerëzit ndihen të pasigurt për të shprehur mendimet e tyre në punë,…

read more

Si t’i bindi njerëzit për të pranuar ndryshimet

Si t’i bindi njerëzit për të pranuar ndryshimet 1200 675 Hoja

Si t’i bindi njerëzit për të pranuar ndryshimet Si i bindin udhëheqësit njerëzit të bëjnë gjëra që nuk do të donin t’i bënin? Autori përshkruan dy teknika bindëse shumë të…

read more