Sales Engineer

Klienti ynë Eco Vent Kosovë –partner zyrtar i brendit nr.1 në botë DAIKIN dhe lider në biznesin e HVAC, ka hapur pozitën Sales Engineer.

Kontrata: Me kohë të plotë
Vendndodhja: Prishtinë, Kosovë

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Mikpritja e klientëve në showroom;
 • Zhvillon dhe jep prezantime teknike që shpjegojnë produktet ose shërbimet për klientët e mundshëm
 • Vlerësoni nevojat e pajisjeve dhe përcaktoni kërkesat e sistemit në bazë të kërkesës së klientëve
 • Ofroni mbështetje për shitjet
 • Konsultohuni me ekipet e shitjeve për të kuptuar kërkesat e klientit
 • Siguroni dhe rinovoni porositë e produkteve, organizoni dërgimin etj.
 • Rekomandoni përmirësimet e pajisjeve për klientët
 • Shpjegojuni klientëve se si përmirësimet do të ulin kostot ose do të rrisin prodhimin
 • Rishikoni rregullisht përmirësimet e procesit të shitjes

Kualifikimet e kërkuara:

 • Përparësi është njohja e gjuhës angleze;
 • Nivel i lartë arsimor i dëshirueshëm;
 • Gatishmëria për të punuar në ekip;
 • Aftësi për të punuar me afate dhe nën presion;
 • Shkathtësi të shkëlqyera analitike dhe vëmendje në detaje.

Procesi aplikimit

Në subject të e-mailit duhet të ceket pozita të cilën aplikoni.

Për të aplikuar dërgo CV në: hr@hoja-ks.com

Data e fundit për aplikim 28 Shkurt 2023

Data e publikimit të këtij konkursi: 15/02/2023.