Përshkrimi i trajnimit

Organizohet trajnimi i parë intensiv për çertifikim të kompetencës në Burime Njerëzore në Kosovë në kuadër të nivelit Akademik. Kurrikula e trajnimit është zhvilluar që në periudhë të shkurtë dhe intensive të përgadit pjesëmarrësit praktikisht në menaxhim të rekrutimit, zhvillimit të trajnimeve dhe menaxhimit të prezencës digjitale në HR për Kompani të vogla, mesme dhe të mëdha.

  • Trajnim i bazuar në Kornizën për Kompetencë “Competency-based Framework”.
  • Trajnim i orientuar në praktikat e fundit të HR dhe truket e industrisë

Plan programi dhe Kosto

Orari dhe Lokacioni

Trajnimi fillon me 23 Prill 2024.
Koha: 17:30 – 20:30, çdo të Martë dhe të Enjte (Orari mbetet i njejt për secilen ditë të trajnimit)

Lokacioni:
Prishtinë

Trajnerët

Besnik Sylejmani

Managing Partner
Co-founder – Hoja
Former CHRO & COO Viva Fresh Store
www.linkedin.com/in/besniksylejmani/

.

Besart Morina

Master Trainer
Chief Human Resources Officer
www.linkedin.com/in/besart-morina-9b7b0282/

.

Liri Rushiti

Psychologist, Human Resources Associate, Hoja
http://linkedin.com/in/liri-rushiti

Vokshi & Lata

Shoqëria e Avokatëve “Vokshi & Lata”
Moduli Ligjore

Gertë Berisha

Legal/Human Resources Associate, Hoja
linkedin.com/in/gertë-berisha-3684b6281

KIT

Kosovo Information Technology
Moduli Digital HR

Kushtet dhe Pagesa

Pagesa total për HR Competency (4 module) me kosto promocionale: 199€.
Pagesa total për HR Academy (8 module) me kosto promocionale: 399€.

– Pagesa dhe mundësitë për individë dhe biznese:
– Pagesa mund të bëhet me 3, 6, 9 dhe 12 këste me TEB StarCard. Pagesa ofrohet me 0% interes.
– Pagesa pa kartel por me këste mund të realizohet vetëm me kontratë marrëveshje dhe bëhet deri në 3 këste.

Për biznese, lëshohet fatura e rregullt sipas procedurave të rregullta.
– Pagesa bëhet pas konfirmimit të aplikimit në periudhë prej 48h.

Apliko këtu - HR Academy