Mechanical Engineer Intern

Klienti ynë Eco Vent Kosovë –partner zyrtar i brendit nr.1 në botë DAIKIN dhe lider në biznesin e HVAC, ka hapur pozitën Mechanical Engineer Intern.

Kontrata: Me kohë të plotë
Vendndodhja: Prishtinë, Kosovë

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Të jetë i gatshëm të mësoj fushën e HVAC me brend botëror DAIKIN
 • Ofron mbështetje të përgjithshme, për departamentin e inxhinierisë.
 • Verifikon dhe teston metrikat e caktuara në projekte.
 • Bashkohet me ekipin në dalje të terrenit.
 • Fut rezultatet e testit në bazën e të dhënave të kontrollit të cilësisë.
 • Ndjek mbikqyrësin me kujdes dhe sigurohet të mësoj të gjitha pikat e inxhinierisë sipas trajnimeve të dhëna.j
 • Zhvillimi i planeve teknike bazuar në idetë kërkimore nga kërkesat e klientit.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Përparësi është njohja e gjuhës angleze;
 • Nivel i lartë arsimor i dëshirueshëm;
 • Njohja bazike e programeve CAD;
 • Gatishmëria për të punuar në ekip;
 • Aftësi për të punuar me afate dhe nën presion;
 • Shkathtësi të shkëlqyera analitike dhe vëmendje në detaje.

Procesi aplikimit

Në subject të e-mailit duhet të ceket pozita të cilën aplikoni.

Për të aplikuar dërgo CV në: hr@hoja-ks.com

Data e fundit për aplikim 28 Shkurt 2023

Data e publikimit të këtij konkursi: 15/02/2023.